| Клипове | |
|
+7arrogance Gunslinger^^ useyourgun Master Of Puppets Awake *A Hat Full Of Sky* Morella dell'Odio 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Morella dell'Odio Right Hand

Age : 28 Брой мнения : 411 Join date : 11.05.2009 Job/hobbies : Vampiresss
 | Заглавие: Клипове Сря Май 13, 2009 9:59 pm | |
| Кои са ви любимите клипове на групата?А на коя песен бихте искали да има? _________________  | |
|
 | |
*A Hat Full Of Sky* Ruler of the world

Age : 30 Брой мнения : 765 Join date : 20.02.2009 Job/hobbies : Death God (Soul Ripper) Humor : Isn't life so sad when all you do is live?
 | Заглавие: Re: Клипове Пет Май 15, 2009 2:42 am | |
| Въпреки че обожавам всички клипове, най-велик си остава този на Pain. Първия който видях и ме грабна. Доста смислен, всичката болка, която е изразена, всички тези хора .. просто страхотно. И татуировката (каквато ще си направя) е великолепна. Точно тя ме грабна най-много, защото всички знаем, че е заради One-X .. и да си отбелязан ..в елико просто
 What if you were given the opportunity to turn your life around, if someone looked you in the face when you had no hope left and said, "This is it my friend .. How will you use your three days of grace?"
Последната промяна е направена от *Life Starts Now* на Чет Ное 26, 2009 4:36 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Morella dell'Odio Right Hand

Age : 28 Брой мнения : 411 Join date : 11.05.2009 Job/hobbies : Vampiresss
 | |
 | |
Awake Drown

Age : 30 Брой мнения : 64 Join date : 14.05.2009 Job/hobbies : Rockstar YEY! Humor : lack of humor
 | Заглавие: Re: Клипове Пет Май 15, 2009 2:55 am | |
| Пейн. Деси като ми го линкна го изгледах поне 20 пъти на следващия ден 2 пъти повече... пристрастих се просто. Идеята с Х-а наистина е много точно попадение ... | |
|
 | |
Master Of Puppets Let It Die

Age : 27 Брой мнения : 207 Join date : 13.05.2009 Job/hobbies : sleeping, listening to music, playing the guitar, doing nothing Humor : хубав
 | |
 | |
useyourgun Scared

Брой мнения : 6 Join date : 15.05.2009 Job/hobbies : hide into the shadows
 | |
 | |
Gunslinger^^ Right Hand

Age : 26 Брой мнения : 835 Join date : 11.05.2009 Job/hobbies : Going through this life looking for angels..
 | Заглавие: Re: Клипове Пет Май 15, 2009 4:03 am | |
| | |
|
 | |
arrogance Let It Die

Age : 28 Брой мнения : 156 Join date : 17.05.2009 Job/hobbies : драскач xP
 | Заглавие: Re: Клипове Пон Май 18, 2009 3:37 pm | |
| Клипа на "Пейн" е страхотен и в него Адам е прекрасен  аххх ... | |
|
 | |
maggot Drown

Age : 29 Брой мнения : 77 Join date : 14.05.2009 Job/hobbies : prezident
 | Заглавие: Re: Клипове Пон Май 18, 2009 3:59 pm | |
| Клипа на Animal i have become и Home мн яки клипове , иначе ми се иска да направят на Get out alive ама няма да стаен никога | |
|
 | |
Miss Lucifer Scared

Age : 28 Брой мнения : 10 Join date : 27.08.2009 Job/hobbies : student / good music, good movies, Formula1, etc.
 | Заглавие: Re: Клипове Нед Авг 30, 2009 4:31 am | |
| Определено на първо място за мен е клипът на Animal I have become, но пък среброто го давам на Home А за клип... Ако решавах аз, всяка тяхна песен щеше да има и подобаващо видео, но...  Може би все пак бих се спряла на Wake up или Gone forever, а защо пък не и на Over & over - би било доста интересно...  | |
|
 | |
greeny Drown

Age : 27 Брой мнения : 50 Join date : 19.09.2009 Job/hobbies : Three Days Grace.... Humor : Ъъ...зелен ?
 | Заглавие: Re: Клипове Пон Мар 01, 2010 4:29 pm | |
| ааз адски много искам клип на On My Own... ще ми е интересно да видя и как ще изразят Now Or Never да не забравяме и Life Starts Now но за него си тая някакви надежди а за любим клип...мога да си отбележа най-спокойно че нямам обожавам ги всичките<333 на всички съм способна и всъщност съм пускала по сълзичка | |
|
 | |
I'm Just a Kid Scared

Брой мнения : 38 Join date : 16.02.2010 Job/hobbies : -
 | Заглавие: Re: Клипове Вто Апр 06, 2010 1:48 am | |
| амии на мен също ми харесва клипа на Пейн ,а ще бъде хубаво да направат на World so cold xD | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Клипове  | |
| |
|
 | |
| Клипове | |
|