Age : 31 Брой мнения : 765 Join date : 20.02.2009 Job/hobbies : Death God (Soul Ripper) Humor : Isn't life so sad when all you do is live?
Заглавие: House M.D. / Доктор Хаус Пет Май 15, 2009 4:38 am
Д-р Грегъри Хаус е незачитащ обществените норми медицински гений, глава екип от диагностици във фиктивната учебна болница „Принстън-Плейнсбъро“ (разположена точно на мястото на университетската болница „Йейл-Ню Хейвън“ в Ню Хейвън, Кънектикът) в Ню Джърси. Повечето епизоди започват несвързано, някъде извън болницата, показвайки началото на симптомите на поредния пациент за седмицата. Епизодът проследява екипа и неговите опити да диагностицират болестта.
Последната промяна е направена от *Life Starts Now* на Чет Ное 26, 2009 5:20 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Morella dell'Odio Right Hand
Age : 29 Брой мнения : 411 Join date : 11.05.2009 Job/hobbies : Vampiresss
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Пет Май 15, 2009 11:24 pm
Уникален сериал!От него се научават доста неща за живота,отношенията между хората и т.н.Пък и Хаус ръси много яки лафчета!Размазва ме!
arrogance Let It Die
Age : 29 Брой мнения : 156 Join date : 17.05.2009 Job/hobbies : драскач xP
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Пон Май 18, 2009 4:04 am
Превъзходен сериал Хаус е супер пичага ,, и като цяло сериала е смислен
*A Hat Full Of Sky* Ruler of the world
Age : 31 Брой мнения : 765 Join date : 20.02.2009 Job/hobbies : Death God (Soul Ripper) Humor : Isn't life so sad when all you do is live?
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Пон Май 18, 2009 4:06 pm
Велик сериал. Хаус е адски забавен. Много умело съчетава сериозноста на работата си със сърказъм, ирония, шеги и т.н. Хем се задълбава много в отношенията между хората, в самите хора, хем го прави по доста непринуден и интересен начин.
miss_sun Drown
Age : 29 Брой мнения : 60 Join date : 14.05.2009 Job/hobbies : ---
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Пон Май 18, 2009 5:05 pm
Хаус Един от любимите ми Този сериал е уникален . . . понякога е супер смешен и мога да се смея като луда. . . а понякога ме шокира и мога да седя и да зяпам като идиот
maggot Drown
Age : 30 Брой мнения : 77 Join date : 14.05.2009 Job/hobbies : prezident
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Пон Май 18, 2009 6:46 pm
Як е ама епизодите ми се струва че се развиват винаги еднакво. На някой му става нещо доктор хаус разследва > намира решение > лекува> пациента се влошава> чуди се защо> намира наистина какво му е > лекува го
*A Hat Full Of Sky* Ruler of the world
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Вто Май 19, 2009 3:15 am
да, но винаги случаите са интересни и по-важна е историята на Хаус, Къди, Уилсън и екипа му не толкова пациентите те са за фон
Gunslinger^^ Right Hand
Age : 28 Брой мнения : 835 Join date : 11.05.2009 Job/hobbies : Going through this life looking for angels..
Заглавие: Re: House M.D. / Доктор Хаус Чет Май 21, 2009 4:25 am
супер як е сериала,преди много го гледах,напоследък не чак толкова,щото нямам много време.. ама просто е уникален сериала,а Хаус е..ебати олигофрена